Couscous met abrikoos en garnalen
Ingredienten:
- 1 doosje shrimp skewers
- 300 gr volkoren couscous
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 1 kleine ui
- 10 gedroogde abrikozen
- 1 pakje feta
- 1 groenten bouillonblokje
- extra vierge olijfolie (door de couscous mengen)
Bereiding:
- Snijdt de courgette in hele dunne schijfjes. Maak daar kwartjes van.
Pel en snipper de ui fijn. - De rode paprika snijdt je in hele fijne blokjes.
- De gedroogde abrikozen snijdt je in kleine stukjes.
- Maak de couscous klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bak de ui, paprika en courgette in een beetje olie in een pan. - Ondertussen even roeren in de couscous en meng daar wat extra vierge olijfolie doorheen.
- Bak de garnalen spiesen om en om op een bbq of in een koekenpan met een beetje boter of olie.
- Meng de couscous met je groenten mengsel uit de pan, voeg hier de abrikozen aan toe en verkruimel de feta er door heen. Serveer in een kom met de garnalen spies.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.