Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies

Duurzaamheid

Tegenwoordig komen we het woord ‘duurzaamheid’ zo vaak tegen dat het niet meer altijd iets zegt. Veel bedrijven claimen duurzaam te werk te gaan, maar zijn niet transparant over het productieproces van hun producten en hebben geen keurmerken.

Bij Super Choice zijn we volledig transparant over het productieproces van onze producten en zijn we aangesloten bij de belangrijkste keurmerken in onze branche. Wij zetten ons in om te zorgen voor een toekomst waarin volgende generaties ook kunnen blijven genieten van heerlijke vis en garnaal producten.

Duurzame Visserij

Super Choice is gecertificeerd met de keurmerken IFS Broker, ASC, BAP, MSC, Global G.A.P. en NFI. IFS Broker is een certificatiesysteem dat zorgt voor de veiligheid van producten binnen bedrijven die alleen producten importeren en gelijk weer doorverkopen. Het IFS Broker keurmerk garandeert de voedselveiligheid van de producten die Super Choice verkoopt. Het ASC-keurmerk is bedoeld voor kweekvis. Het keurmerk heeft strikte regels met betrekking tot antibioticagebruik, duurzamer visvoer en betere arbeidsomstandigheden van het personeel. De productie van viskwekerijen moet toenemen om aan de wereldwijde behoefte aan vis te voldoen. De BAP certificering verzekert aandacht voor de gezondheid van het dier en de consument, maatschappelijk verantwoordelijk handelen tegenover de mensen en gemeenschappen die de zeevruchten verbouwen en verwerken en respect voor de omgeving.

MVO BIJ Super Choice

Door ons te laten controleren door deze bovenstaande organisaties laten wij zien dat we duurzaamheid op meerdere fronten erg belangrijk vinden en serieus omgaan met de productieprocessen en de producten die we importeren en aanbieden.