Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies

Kabeljauw op papadums

Ingrediënten:

  • 2 kabeljauw filets
  • 2 papadums
  • 1 zakje gemiste sla 75 gr
  • 1 bakje kiemgroenten
  • 1 bakje hummus met gegrilde groenten (bij de toko of hummus afdeling supermarkt)
  • peper en zout
  • olijfolie
  • serveer met: Ovenfriet of gebakken zoete aardappel

Bereiding:

    1.

  1. Verwarm de oven op 190 graden en bak de kabeljauw 20 minuten met wat peper, zout en olijfolie.
  2. 2.

  3. Ondertussen kun je de ovenfriet bakken in airfryer of zoete aardappel opbakken in de pan.
  4. 3.

  5. Neem twee borden en verdeel over elk bord de slamix.
    Leg daarop de papadum.
  6. 4.

  7. Smeer de papadum in met de hummus.
  8. 5.

  9. Wanneer de kabeljauw gaar is leg je deze op de papadum en top je de vis af met de kiemgroenten.