Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies

Taco's met scampi fritti, avocado & een Sriracha mayonaise

Ingrediënten:

  • 6 mini tortilla's
  • 225 g scampi fritti van Super Choice
  • 1 rode paprika
  • 1 avocado
  • flinke hand gemengde sla
  • 1 limoen evt. verse peterselie ter garnering

Voor de Sriracha mayonaise:

  • 1 el mayonaise
  • ¾ tl Sriracha saus
  • ¼ tl citroensap
  • 1 snuf knoflookpoeder

Bereidingswijze:

    1.

  1. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de limoen alvast in partjes.
  2. 2.

  3. Halveer de avocado en verwijder de pit. Houd de avocado vast en snijd met een mesje voorzichtig verticaal plakjes van ongeveer 0,5-1 cm dik. Lepel deze er vervolgens met behulp van een lepel uit. Herhaal dit met de andere kant van de avocado.
  4. 3.

  5. Verwarm ondertussen de tortilla's zoals op de verpakking staat aangegeven.
  6. 4.

  7. Mix voor de Sriracha mayonaise de mayonaise, Sriracha saus, citroensap & knoflook poeder door elkaar heen. Doe eventueel in een spuitzak zodat je er zometeen mooie sliertjes van kunt spuiten.
  8. 5.

  9. Bak de scampi fritti zoals op de verpakking staat aangegeven goudbruin & gaar in wat olie.
  10. 6.

  11. Beleg de mini tortilla's alvast met wat sla, plakjes avocado en stukjes paprika. Als de scampi fritti goudbruin & gaar zijn leg je deze boven op de avocado & paprika. Serveer met wat Sriracha mayonaise en partjes limoen. Garneer eventueel met wat verse peterselie en serveer!

Eetsmakelijk!