Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies

Whole Shrimp

Super Choice
Vannamei
Hele garnaal met kop (HOSO)
ASC

Omdoos: 10x300g

Maat: 21/30

Aantal Stuks: Circa 9 stuks

Bereidingswijze:

Ontdooien: 1 tot 2 uur bij kamertemperatuSuper Choice
Vannamei Garnalen
Met Kop en Schil (HOSO)
ASC

Omdoos: 10x300g

Maat: 21/30

Aantal Stuks: Circa 9 stuks

Bereidingswijze:

Ontdooien: 1 tot 2 uur bij kamertemperatuur of garnalen 5 minuten in koud stromend water leggen.

Grillen: de Super Choice Vannamei garnalen regelmatig met olie bestrijken of in aluminiumfolie op de barbecue (iedere kant 1-2 minuten).

Bakken: in een pan met hete olie en gesnipperde knoflook (iedere kant 1-2 minuten).

Koken: in kokend water met wat zout, prei en peperkorrels ca. 2 minuten. Zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.u of garnalen 5 minuten in koud stromend water leggen.

Grillen: de Super Choice Vannamei garnalen regelmatig met olie bestrijken of in aluminiumfolie op de barbecue (iedere kant 1-2 minuten).

Bakken: in een pan met hete olie en gesnipperde knoflook (iedere kant 1-2 minuten).

Koken: in kokend water met wat zout, prei en peperkorrels ca. 2 minuten. Zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.

Gerelateerde Recepten