Whole Shrimp
Super Choice
Vannamei
Hele garnaal met kop (HOSO)
ASC
Omdoos: 10x300g
Maat: 21/30
Aantal Stuks: Circa 9 stuks
Bereidingswijze:
Ontdooien: 1 tot 2 uur bij kamertemperatuSuper Choice
Vannamei Garnalen
Met Kop en Schil (HOSO)
ASC
Omdoos: 10x300g
Maat: 21/30
Aantal Stuks: Circa 9 stuks
Bereidingswijze:
Ontdooien: 1 tot 2 uur bij kamertemperatuur of garnalen 5 minuten in koud stromend water leggen.
Grillen: de Super Choice Vannamei garnalen regelmatig met olie bestrijken of in aluminiumfolie op de barbecue (iedere kant 1-2 minuten).
Bakken: in een pan met hete olie en gesnipperde knoflook (iedere kant 1-2 minuten).
Koken: in kokend water met wat zout, prei en peperkorrels ca. 2 minuten. Zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.u of garnalen 5 minuten in koud stromend water leggen.
Grillen: de Super Choice Vannamei garnalen regelmatig met olie bestrijken of in aluminiumfolie op de barbecue (iedere kant 1-2 minuten).
Bakken: in een pan met hete olie en gesnipperde knoflook (iedere kant 1-2 minuten).
Koken: in kokend water met wat zout, prei en peperkorrels ca. 2 minuten. Zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.
Gerelateerde Recepten